Päťka znovu na ostrove. 6. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1994)
Päťka je na prázdninách v Kirrinovsej chalupe a nikto z detí nevie, čo strýko Quentin chystá na Georginom ostrove. Ešte šťastie, že George zobrala veci do svojich rúk...