Päťka znovu na ostrove 6. - Blytonová, Enid; Klenková, Mária (Egmont Neografia Bratislava, 1994)
Päťka je na prázdninách v Kirrinovsej chalupe a nikto z detí nevie, čo strýko Quentin chystá na Georginom ostrove. Ešte šťastie, že George zobrala veci do svojich rúk...
Keywords: Slávna päťka; anglická literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; príbehy o deťoch; pre čitateľov od 9 rokov