Lupiči mrtvol, nebožtíci a další duchařské lahůdky - Drimmer, Frederick americký autor, ktorý sa preslávil najmä skúmaním bizarnosti a strašidelnosti 7. augusta 1916 - 24. decembra 2000 (Ivo Železný, 1994)
Napínavé čtení o osudech mrtvých, jejichž těla byla uloupena buď pro potřeby lékařského výzkumu, nebo ze zištných důvodů. Autor shromáždil a co nejobjektivněji zpracoval množství informací o vykrádání hrobů v Anglii a zejména v Spojených státech.