Tajné listy mnícha, ktorý predal svoje Ferrari - Sharma, Robin kanadský autor 16. júna 1964 (Robin Shilp) (Eastone Books, 2012)
Voľné pokračovanie svetového bestselleru Mních, ktorý predal svoje Ferrari.