Udírny a zahradní krby - Vlk, Václav (Grada Publishing, a.s, 2003)
Publikácia umožní čitateľovi postaviť a prevádzkovať na svojej záhrade niekoľko rôznych typov udiarní. Podrobne je rozobraná príprava a stavba základné udiarne, ostatné konkrétne typy sú popísané vrátane presných vyobrazenie s rozmermi a radami k ich stavbe, resp. inštaláciu, a používanie. Kniha je doplnená recepty na prípravu mäsa, zeleniny a príloh v grilovacích udiarňach.