Dítě číslo 44 : 1. - Smith, Tom Rob anglický autor 19. februára 1979 (Euromedia Group - Knižní klub, 2013)
Strhující kriminální příběh s reálným pozadím zasazený do Sovětského svazu 50. let minulého století.