Zajko, ktorý chce zaspať - Forssén Ehrlin, Carl-Johan (IKAR, a. s., 2015)
Zajko, ktorý chce zaspať je jedinečná rozprávka na dobrú noc. Je výnimočná tým, že využíva overené psychologické techniky, ktorých cieľom je pomôcť dieťaťu uvoľniť sa, rýchlejšie zaspať a pokojne spávať. Rozprávka obsahuje sugescie, ktoré pôsobia na nevedomie dieťaťa a privolávajú spánok. Knihu možno využiť pri uspávaní počas dňa aj večer.