Luxusný prešľap - Červienková, Evelin slovenská autorka 29.júna 1990 (EvitaPress, s.r.o. Bratislava, 2015)
Akoby nestačilo, že sa zapletiete so ženáčom. Ešte aj vaša najlepšia kamoška sa s ním zapletie. Za vašim chrbtom :-)
Obyčajný Martin Vrána prevráti našej hlavnej predstaviteľke Viky život naruby. Chlapík, ktorý svojim šarmom a nekompromisným dvorením dostane každú, na ktorú si ukáže. Predstierať nekonečnú lásku vie fantasticky. V ženách vie vyvolať pocit jedinečnosti a tie mu vďaka tomu odpustia všetko.
Aj to, že je ženatý.
Viki až časom prichádza na fakt, že svoj starý život opúšťa kvôli notorickému sukničkárovi, navyše, keď potrebuje najviac opory u priateľov, zisťuje, že za Martinových náhlym odcudzením stojí jej najlepšia kamarátka Janka....
Keywords: slovenská literatúra; príbehy zo života; príbehy zo súčasnosti; príbehy o láske; súčasná slovenská autorka