Nemecko - slovenský a slovensko - nemecký školský slovník - Balcová, Táňa (Kniha - spoločník, 2007)
Nemecko-slovenský a slovensko-nemecký školský slovník je vítanou jazykovou pomôckou pre žiakov a študentov základných a stredných škôl pri prekladoch do modernej nemčiny. Zostavený je podľa najnovšej nemeckej gramatiky. Je to slovník, ktorý obsahuje asi 40 000 hesiel a viac ako 80 000 významov, slovných spojení a fráz zo spoločenského života a mnohých vedných odborov. Slovník je obohatený o zhrnutie nemeckej gramatiky, spolu so zoznamom časovania silných slovies.