Už sa mi aj snívaš! - Benková, Jana slovenská autorka 1970 (Emma love, 2015)
Príloha časopisu Emma. Knižka je o tom, dámy, že ak vpadnete ako hlavná hrdinka Lucia do vzťahu so ženatým chlapom, nech vás ostatní akokoľvek začnú odsudzovať, to je ešte len prechádzka ružovou záhradou. To najväčšie peklo si totiž aj tak prežívate vnútri vy sama. A väčší trest asi neexistuje... Príbeh Lucie je o tom, že vzťah so ženáčom je život na tenkom ľade a že do vzťahu so ženáčom vždy budete viac dávať, než dostávať. Jakub jej úplne rozláme srdce. Dokáže ho niekto zlepiť?