Láska ako z filmu - Šišková, Ivana slovenská autorka (Bauer Media, v.o.s. Bratislava, 2016)
Romantický príbeh so štipkou erotiky a nádychom krimi, (ne)inšpirovaný skutočnosťou zo zákulisia slovenskej televízie a jeho pokračovanie. Dve tenké knižočky z edície EuroTelevízie spojené do jednej knihobežky.
Keywords: slovenská literatúra; príbehy o láske; romance; súčasná slovenská autorka