The World´s Favorite Fairy Tales (Derrydale Books New York, 1986)
10 klasických rozprávok v angličtine.
Keywords: Popoluška; Snehulienka a sedem trpaslíkov; Pinocchio; Malá morská víla; Janko a Marienka; Gulliverove cesty; Tri prasiatka; Dievčatko so zápalkami; Alica v krajine zázrakov; americká literatúra; literatúra pre deti; rozprávky - klasické; bájky; texty v angličtine; veľké písmená; pre čitateľov od 6 rokov