Fantómová Ada a hrôzostrašná oslava. 2. - Riddell, Chris (IKAR, a. s., 2016)
Ada DeFantomová a jej kamaráti zažívajú ďalšie hrôzostrašné dobrodružstvá. Na Hrôzohrade práve prebiehajú prípravy Oslavy splnu a Hrôzohradnej súťaže v pečení. Z celého Anglicka prichádzajú slávni šéfkuchári a halový hájnik Zlosson sa ako zvyčajne správa veľmi podozrivo. Ako keby toho nebolo dosť, záhadná komorná Komôrková skrýva šokujúce tajomstvo a všetci zrejme zase zabudli, že sa blížia Adine narodeniny.