Na druhej strane je tráva zelenšia - Gierová, Kerstin nemecká autorka 8. októbra 1966 (Moderné romány, 2016)
Fenomenálna, bestsellerová autorka Kerstin Gier je nielen majsterkou slova, ale aj kráľovnou láskavého humoru. Jej román Na druhej strane je tráva zelenšia je príbehom o veľkej láske, malom šťastí a probléme ako oklamať osud. Jedna chybná smska poslaná (ne)správnemu adresátovi obráti život Kati naruby. Osud sa však zachová ako gentleman a za zvláštnych okolností ju vráti na úplný začiatok. S jediným cieľom, a to dokázať jej, že všetky naše rozhodnutia v živote majú svoj zmysel. Pútavý a vtipný román plný životných právd a komických situácií vás chytí za srdce a nepustí ho. Pokiaľ nedočítate poslednú stránku.