Na druhej strane je tráva zelenšia - Gierová, Kerstin nemecká autorka 8. októbra 1966; Bekešová, Jana (Košice MERIDIANO-press, s.r.o., 2016)
Fenomenálna, bestsellerová autorka Kerstin Gier je nielen majsterkou slova, ale aj kráľovnou láskavého humoru.
Jej román Na druhej strane je tráva zelenšia je príbehom o veľkej láske, malom šťastí a probléme ako oklamať osud.
Jedna chybná smska poslaná (ne)správnemu adresátovi obráti život Kati naruby. Osud sa však zachová ako gentleman a za zvláštnych okolností ju vráti na úplný začiatok. S jediným cieľom, a to dokázať jej, že všetky naše rozhodnutia v živote majú svoj zmysel.
Pútavý a vtipný román plný životných právd a komických situácií vás chytí za srdce a nepustí ho. Pokiaľ nedočítate poslednú stránku.
Keywords: nemecká literatúra; príbehy zo súčasnosti; humorné príbehy; príbehy zo života