Pompy, Titany a horúce predmety. 1. - Keller, Kriss (Musica Liturgica, s.r.o, 2016)
Knižná séria "Dávaj pozor doma" sa stane každodenným ochrancom vašich malých ratolestí. Sprevádza deti hravou ale poučnou formou na ich ceste objavovania okolitého sveta. Titulné postavičky Pompy a Titany naučia najmladších členov rodiny vystríhať sa nebezpečným predmetom a situáciám, ktoré na nich číhajú priamo v domácnosti. Knižky sú zároveň pomôckou pre rodičov, ktorá vás upozorní, aby ste neopomínali bezpečnosť svojich detí a nenechávali rizikové predmety v ich dosahu. "Dávaj pozor doma" sa stane nielen vašim milým radcom a pomocníkom pri výchove v oblasti bezpečnosti, ale pomôže aj pri jazykovej výučbe vďaka slovensko-anglickým veršíkom.