Děti potřebují hranice - Rogge, Jan-Uwe (Portál,s.r.o, 2016)
Jsou dnes děti víc nevychované a drzé než dříve? Jsou snad dnes rodiče méně kompetentní? Jak může denně docházet k situacím, v nichž "malý tyran" triumfuje a oni si zoufají?