Nájdem ťa, Oliver!. 1. : Letný román s prvkami krimi - Benková, Jana (Emma love, 2016)
Príbeh novinárky Simony, ktorá prichádza pracovať z dynamickej spravodajskej agentúry do ženského týždenníka. Vždy snívala o rubrike módy, ale ujde sa jej "iba" miesto reportérky aktuálnych udalostí. Úplnou náhodou sa začne zaujímať o malú modelingovú agentúru a zistí, že z nej miznú modelky. Dostane sa do spletí záhad, tajomstiev a podozrení, ba aj do nebezpečných situácií ako z filmového thrilleru. Simona nestihne vlastnú svadbu, vlámu sa aj do bytu a napokon zmizne aj jej snúbenec Oliver...