Bláznivé pokušenie. 2. : Pokračovanie letného románu s prvkami krimi - Benková, Jana (Emma love, 2016)
Druhá časť napínavého príbehu novinárky Simony, ktorá pátra po zmiznutých modelkách. Zistí, že ich niekto uniesol a že v tom má prsty aj modelingová agentúra, ktorá ich zastupuje. Simona hľadá aj svojho Olivera, no život jej zamotá aj nečakaný bozk s Danielom, kamarátom, ktorý jej pomáha pri riešení prípadu.