Milostný poker - Macháčová, Adriana slovenská autorka 24. januára 1966 (Bratislava STAR production, s.r.o., 2016)
Život je ako hra. Ustavične sa mení. Hra Táni Ulrichovej sa však zastaví v deň, keď bez stopy zmizne jej sedemročná dcéra Dominika. Zničená Táňa sa uzavrie pred okolím a žije iba minulosťou. Vyčíta manželovi a staršej dcére, že sa obrnili proti bolesti. Dráždia ju ich úsmevy a ich starosti a radosti sú jej ľahostajné. Vzťahy v rodine ochladnú. Vo chvíli, keď Andrej podľahne čaru mladej kolegyne a dcéra Karin sa rozhodne odsťahovať k svojmu biologickému otcovi, príde nečakaná správa - Dominiku našli. Táňa rozčarovane zistí, že kým jedno šťastie nachádza, druhé zasa stráca. Svet sa jej nanovo rúca. Podarí sa jej zvrátiť chod udalostí a nájde dostatok sily, aby prelomila karmu, čo zväzuje jej rodinu?
Príloha časopisu Slovenka.
Keywords: slovenská literatúra; spoločenské romány; súčasná slovenská autorka