Párožrúti sa vracajú. 2. - Šrut, Pavel (SLOVART, spol. s r. o., 2017)
Pokračovanie príbehov zo skrytého života párožrútov. Z Chichúňa sa stal hrdina. Opúšťa mesto a vyberá sa do Afriky hľadať svojich rodičov. Po mnohých peripetiách sa mu to podarí, ale musí prekonať nástrahy záhadného párožrúta Bona, ktorý uväznil jeho rodičov, aby sa mohol stať ponožkovým vládcom celého čierneho svetadielu. No okrem Bona sa stretne aj s mágiou, musí odhaliť tajomstvo Čiernej ponožky. Našťastie na to nebude sám, prídu za ním jeho verní kamaráti. V januári 2017 uvidíte párožrútov v kine!