33 prípadov Kristy B. - Kardošová, Barbora slovenská autorka, scénaristka 1969 (SLOVART, spol. s r. o., 2016)
Farebná, vtipná a uletená nielen romantika nielen pre ženy :) Krista bude mať tridsaťtri a má pocit, že pestré sú v jej živote už len pančušky. Tie nosí vážne farebné. Možno je to tým, že je výtvarníčka. A možno len cíti, že potrebuje zažiť niečo, čo ju naučí milovať svojho manžela rovnako nekonečne, ako milovala svojho Prvého. Pre spomínanú lásku sa dokáže vrhnúť do čohokoľvek a nezastaví ju ani čerstvý hrob, čo nájde v lese, ani cudzinec, ktorého identita bude pre ňu viac než šokujúca. Tvrdohlavo sa inšpiruje nebezpečnou skutočnosťou, maľuje v sladkastom pachu krvi a nevie, či prežije tento thriller prešpikovaný romantickým a sexuálnym dusnom. Koho môže kniha zaujať: Romantika pre ženy tak trochu inak. Tak trochu farebnejšie, tak trochu uletenejšie, tak trochu viac vtipne.