Informačno-komunikačné technológie a ich využitie v hudobnej edukácii - Brozmanová, Oľga (Belianum - Vydavateľstvo UMB, 2015)
Monografia sumarizuje poznatky z oblasti využívania IKT v hudobnej edukácií a ponúka prehľad možnosti ako efektívne s IKT v hudobnej edukácií pracovať. Taktiež prináša výsledky realizovaného výskumu, ktorý sledoval význam IKT v hudobnej edukácií z hľadiska ich potenciálu pre žiaka, ako aj pre učiteľa.