Informačno-komunikačné technológie a ich využitie v hudobnej edukácii - Brozmanová, Oľga (Belianum - Vydavateľstvo UMB Banská Bystrica, 2015)
Monografia sumarizuje poznatky z oblasti využívania IKT v hudobnej edukácií a ponúka prehľad možnosti ako efektívne s IKT v hudobnej edukácií pracovať. Taktiež prináša výsledky realizovaného výskumu, ktorý sledoval význam IKT v hudobnej edukácií z hľadiska ich potenciálu pre žiaka, ako aj pre učiteľa.
Keywords: slovenská literatúra; výchova a vzdelávanie; hudobná výchova -- didaktika; informačné technológie; dotazníky; výskum; počítačom podporovaná výuka; didaktika vyučovacích predmetov -- hudobná výchova; metodické príručky; odborné publikácie