Niečo sa pokazilo - Darsane, Viktória slovenská autorka (Bratislava EvitaPress, s.r.o., 2015)
Pamätáte si na evitovku Recept na Araba z roku 2012?
Príbeh s autobiografickými črtami, ktorý potieral predsudky, že Slovenka a Arab nemôžu byť spolu šťastní...
Prešli týždne, mesiace a roky. A život napísal novú knihu, ktorá je pravdivá a odžitá. Šťastie nie je večné. Láska odíde, keď si ju dvaja náležite nepestujú. Ale, že rozchod s Arabom môže byť až taký dramatický, to autorka netušila. Až kým ho neprežila na vlastnej koži...
Keywords: slovenská literatúra; príbehy zo súčasnosti; príbehy o láske; o vzťahoch -- Arabi; súčasná slovenská autorka