S dušou Japonky. 2. - Ogino, Denisa slovenská autorka; Kopcsányiová, Katarína (Evitovky, 2015)
Skutočný príbeh Denisy Ogino, ktorý zaujal tisíce čitateľov prostredníctvom románu Sushi v dushi, pokračuje. Keď japonský sen vystrieda tvrdá slovenská realita, Denisa okamžite pochopí, že musí čeliť novým začiatkom. Na svoj neľahký boj o pol vrecka ryže na každý deň a vidinu lepšieho detstva pre syna Justina zostáva úplne sama a bez prostriedkov, zato vyzbrojená skúsenosťami a zručnosťami z milovaného Japonska. Jej príbeh je príbehom o ľudskej sile, precitnutiach a podobách lásky. Ale aj o odkrývaní kultúry neznámej krajiny, do ktorej sa čitateľ nenásilne vnorí už pri prvých riadkoch. Ako si hrdinka s výzvami osudu poradí, čím všetkým si musí prejsť a či nájde to svoje vysnívané šťastie pre oboch, sa dočítate v podmanivom, mierne exotickom a takmer romantickom románe S dušou Japonky.