Dejatelia východného Slovenska 1. biobibliografia. I. diel A - K - Poklembová, Ľubica; kolektív autorov (Štátna vedecká knižnica Košice, 2016)
V týchto dňoch ŠVK v Košiciach vydala reprezentatívne dielo, ktoré prináša biografické heslá osobností späté s východným Slovenskom, s cieľom prispieť a sprístupniť historické poznanie života a činnosti dejateľov pôsobiacich nielen na Slovensku, ale aj mimo neho a ich osobný prínos na rozvoji kultúrneho dedičstva Slovenska a Slovákov. Dielo je časovo neobmedzené a interdisciplinárne ľ zo všetkých oblastí ľudskej činnosti.
Keywords: biografie; Východné Slovensko; regionálna literatúra; Krompachy