Vášeň 3. - Smithová, Lisa Jane americká autorka 4. septembra 1965; Liptáková, Ema (Bratislava Vydavateľstvo Fragment, 2012)
Tretí diel napínavej fantasy série!
Kaitlyn a jej priatelia vlastnia úlomok čistého kryštálu od Bratstva. Ním by mohli zničiť ohavný kryštál pána Zetesa, pomocou ktorého jeho majiteľ pácha mnoho zla. Nevedia však, kde pán Zetes kryštál ukrýva, ani ako sa k nemu nebadane dostať. Kait sa preto vracia do Zetesovho Inštitútu ako špión. Pritom si stále nie je istá, či v skutočnosti miluje Roba alebo Gabriela...
Keywords: Temné vízie; americká literatúra; fantastické romány; pre mládež