Posadnutosť. 2. - Smithová, Lisa Jane americká autorka 4. septembra 1965 (Vydavateľstvo Fragment, 2012)
Skupina stredoškolákov nadaných paranormálnymi schopnosťami musí po odhalení desivých skutočností opustiť Zetesov inštitút, kde ich školili. Ale kam ísť, aby ich pán Zetes nenašiel? A ako jeho aktivity zaraziť? Jedinou nádejou je nájsť biely dom zo spoločného sna. Okrem iných problémov však potrebujú vyriešiť aj vzájomné vzťahy. Gabriel sa zmenil. Kaitlyn to desí, no zároveň priťahuje. Lenže v pätách majú niekoho, kto je ako oni... Druhý diel vzrušujúcej série Temné vízie!