Naša kvetena - Rybka, Vlastik (Ottovo nakladatelství, 2015)
Prvý diel z edície Naša kvetena je zameraný na rastliny rastúce na bežných lúkach, najmä v blízkosti vôd, v údoliach riek, ale tiež v mestách, záhradách alebo podhorských lúkach.