Rastliny hôr - Hofmann, Helga (Sprievodca prírodou, 2014)
Táto publikácia ponúka odborný výber najdôležitejších kvitnúcich rastlín európskych pohorí približujúci všetky tie druhy, ktoré pravdepodobne uvidíte na potulkách horami. Pútavé krásne fotografie a prehľadné informatívne texty Vám pomôžu zorientovať sa v jedinečnom svete horských rastlín. Praktický príručný formát a odolný obal tohto sprievodcu prírodou sú ideálne na to, aby ste si ho mohli pribaliť so sebou na akúkoľvek horskú túru.