Rastliny hôr - Hofmann, Helga; Vantárová, Katarína (Svojtka & Co., s.r.o. Bratislava, 2014)
Táto publikácia ponúka odborný výber najdôležitejších kvitnúcich rastlín európskych pohorí približujúci všetky tie druhy, ktoré pravdepodobne uvidíte na potulkách horami. Pútavé krásne fotografie a prehľadné informatívne texty Vám pomôžu zorientovať sa v jedinečnom svete horských rastlín. Praktický príručný formát a odolný obal tohto sprievodcu prírodou sú ideálne na to, aby ste si ho mohli pribaliť so sebou na akúkoľvek horskú túru.
Keywords: Sprievodca prírodou; nemecká literatúra; geografia rastlín; horské rastliny; Stredná Európa; populárno-náučné publikácie