Dejiny mojej cirkvi - II. diel 2. - Judák, Viliam (Spolok svätého Vojtecha Trnava, 2014)
V knihe autor prístupným a pútavým spôsobom približuje dejiny Cirkvi s jej svätosťou i slabosťami. Ukazuje, že Cirkev napriek všetkým prekážkam a ťažkostiam vždy dokázala uchrániť čistotu náuky Ježiša Krista, obnovovať sa a ukazovať ľudstvu správnu cestu.
Keywords: náboženstvá; kresťanstvo; cirkevné dejiny; katolícka cirkev