Päťka ide táboriť. 7. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1994)
Julian, Dick, Anna, George a pes Timothy stanujú na slatinách a prežívajú ďalšie zo svojich vzrušujúcich zážitkov ľ v noci sa im zjavujú strašidelné vlaky a v tuneli sa dejú záhadné veci. Ponorte sa do sveta tajomstiev a rozlúštite so Slávnou päťkou ďalšiu záhadu.