Päťka na Záhadnej planine. 13. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1995)
Prečo kočovníci tak radi chodia na Záhadnú planinu ? Zvedavá Slávna päťka ide v ich stopách, no keď sa na planinu privalí hustá hmla od mora, všetci by najradšej boli na míle ďaleko...