Päťka nezaháľa. 14. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1995)
Nebezpeční únoscovia striehnu na Bertu, dcéru amerického vedca, ktorého chcú vydierať. Omylom však unesú George. Polícii sa neveľmi chce pustiť do prípadu a tak sa na záchrannú akciu musí podujať Slávna päťka.