Mlieko vo výžive ľudí - Keresteš, Ján (CAD Press, 2016)
Práve sa vám do rúk dostala kniha Mlieko vy výžive ľudí, ktorú spísal kolektív autorov pod vedením Ing. Jána Keresteša. Kniha nadväzuje na už zverejnenú knihu, ktorá sa venuje problematike výživy a stravovania ľudí (Zdravie a výživa, 2012).