Čaro letných nocí - Lindströmová, Inga nemecká autorka 25. januára 1954 (Liber Novus, 2017)
Vitajte vo Švédsku, krajine nádhernej, nedotknutej prírody, kde sa odohrávajú aj nasledujúce dva ľúbostné príbehy z pera Ingy Lindströmovej. Vychutnajte si rozprávanie o osudoch hlavných postáv, ktoré na ceste za šťastím musia prekonať množstvo prekážok. Buďte pri tom, keď im na dvere zaklope láska....