Veršovaná abeceda - Pastorková, Taňa; Slaninková, Katarína (Stonožka, 2016)
Knižka je určená deťom v predškolskom a mladšom školskom veku. Každé písmeno abecedy je sprevádzané jednoduchou básničkou a veselým farebným obrázkom.