Veršovaná abeceda - Pastorková, Taňa; Slaninková, Katarína (IKAR, a. s. Bratislava, 2016)
Knižka je určená deťom v predškolskom a mladšom školskom veku. Každé písmeno abecedy je sprevádzané jednoduchou básničkou a veselým farebným obrázkom.
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; poézia; abeceda; veľké písmená; pre najmenších čitateľov