Neobjasnené záhady ľudstva - kolektív autorov (Príroda s.r.o, 2015)
V treťom, voľnom pokračovaní kníh Tajomné stopy ľudstva a Záhadné odkazy ľudstva sa dostávame bližšie k sile mágie, jasnovidcom, znameniam, ale aj tajuplným podvodom a klamstvám, ktoré stovky až tisícky rokov vzbudzujú našu zvedavosť. V knihe Neobjasnené záhady ľudstva sa dozviete v čom spočíva záhada lietajúcich upírov, kameňa mudrcov, ale aj o Wicciných posvätných rituáloch, či Betlehemskej hviezdy a Halleyho kométy. Tak poďte s nami odhaliť záhady, ktoré už netrpezlivo čakajú na svoje vyriešenie.