Manželstvo z rozumu 2. - Higginsová, Kristan americká autorka 1965; Therová, Zuzana (Bratislava IKAR, a. s., 2016)
Honor Hollandová dostala od svojej celoživotnej lásky kopačky. A len o tri týždne sa jej milovaný zasnúbi s jej najlepšou priateľkou. Húževnatá Honor sa rozhodne nežialiť, zdvihnúť hlavu a ísť ďalej, lenže to sa v malomeste ľahšie povie, než vykoná. Z náhleho popudu, no najmä z túžby vzbudiť vo svojom ex-priateľovi žiarlivosť, navrhne šarmantnému Britovi Tomovi Barlowovi dočasné manželstvo. Je to však správna voľba? Nastáva pre ňu hektické obdobie - snúbenec, ktorého v podstate nepozná, roztržka s bývalou najlepšou priateľkou, náročná práca v rodinnom vinárstve. Túži po romantickej láske, ale to predsa nemôže vyjsť s mužom, ktorý sleduje celkom iný cieľ.
Keywords: Volavka; americká literatúra; príbehy o láske; vinohradníctvo