Muž, ktorý hľadal svoj tieň. 5. - Lagercrantz, David švédsky novinár a autor 4. septembra 1962 (IKAR, a. s., 2017)
V piatej časti série Millennium s názvom Muž, ktorý hľadal svoj tieň ponúka David Lagercrantz čitateľom napínavý príbeh o zneužívaní štátnej moci, o problematike rodinnej cti, mafiánskej brutalite, ale aj o tieňoch minulosti, ktorých sa Lisbeth Salanderová nedokáže dodnes zbaviť.