Krutá rozlúčka. 19. - Connelly, Michael americký autor krimi 21. júla 1956 (SLOVART, spol. s r. o., 2017)
Strhujúci príbeh o boji proti mocným sveta. Po tom, čo Harryho Boscha vyhodili z losangeleskej polície, udrží si štatút policajta na malej mestskej policajnej stanici. Vďaka nedostatku prípadov vrážd začne preverovať prípady znásilnení a zistí, že v malomeste vyčíňa deviant, ktorý sa zameriava na Hispánky istého typu. Bosch má ešte stále licenciu súkromného detektíva, a tak si ho najme istý multimiliardár a poverí ho, aby našiel jeho syna. Bosch postupne zisťuje, že na svete je aj oveľa nebezpečnejšie zlo než organizovaný zločin, a to organizovaný veľkokapitál.