Jak se léčit vhodnou stravou - Zittlau, Jörg (CPress, 2017)
Jakou vhodnou stravu, vitamíny, minerály a stopové prvky dodávat tělu při konkrétních potížích, aby se jejich projevy zmírnily, či dokonce ustoupily? Rady lékaře na 55 neduhů a chronických nemocí. Naleznete zde mimo jiné i tipy na bylinky a další přírodní zdroje a doporučení na čaje, sirupy a obklady. Na závěr každé kapitoly pak autor přidává k danému tématu zajímavé informace z celého světa.