Západné Tatry - Kováč, Blažej; Kollár, Daniel (S batohom po Slovensku, 2008)
Obsah tvoria najzaujímavejšie pešie trasy s niektorými podrobnejšie spracovanými turistickými cieľmi. Nechýba výškový profil, charakteristika náročnosti a časový rozvrh, ktoré vo väčšine prípadov dopĺňa fotografia typickej scenérie. Na záver je zaradený register najvýznamnejších turistických bodov a praktické informácie.