Automobil a jeho dynamika - Rievaj, Vladimír; Šulgan, Marián; Hudák, Anton; Jagelčák, Juraj (EDIS, 2013)
V publikácii sú spracované témy súvisiace s teóriou pohybu automobilu. Jednotlivé state na seba logicky nadväzujú a tvoria kompaktný vedomostný celok. Svojou kompozíciou je určená pre vzdelávanie v odbore cestné vozidlá.