Nostradamus jeho neuveriteľné predpovede - Arthur, Jean; Majera, Jozef (? ?)
Jeho predpovede sa pokladajú za najpresnejšie zo všetkých, aké kedy boli zaznamenané...
Keywords: Nostradamus -- 1503-1566; astrológia; proroctvá; okultizmus; svetové dejiny -- 16.-20. stor