Som s tebou v slove - Chuda, Michal (Post Scriptum, s.r.o, 2010)
Zbierka básní popredného autora obsahuje prierez jeho tvorbou z obdobia od vydania poslednej knižne publikovanej zbierky (Jablko v dlani, 1998). Básne sú usporiadané do štyroch cyklov: Byť, zostať sám sebou, Stigmy času, Slovensko moje a Pod krížom stojím, ktoré predznamenávajú ich zameranie a potvrdzujú kontinuitu inšpiračných zdrojov i ustálenosť postojov básnika. Kniha je ilustrovaná reliéfmi akad. soch. Antona Gábrika z Brány sv. Cyrila a Metoda biskupského paláca na Nitrianskom hrade. Doslov napísal Peter Liba.