Večerná rozprávka - Laciková, Zdenka; Laciková, Zdenka (Forza Slovakia, s.r.o. Kopčany, 2014)
Verše s prebásnenými známymi aj menej známymi rozprávkovými príbehmi.
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; poézia; rozprávky - veršované; na prednes - 1. stupeň ZŠ; pre čitateľov od 6 rokov